'مهتاب مقصودلو' روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: این مراكز در ساعات روز دایر است اما عمده ترین فعالیت شان پس از افطار خواهد بود و از مردم می خواهیم در این ماه، بیماران را با اهدای خونشان یاری كنند.
وی با بیان اینكه در ماه مبارك رمضان مانند همه ماههای سال نیاز به فرآوردههای خونی وجود دارد، اظهار داشت: سازمان انتقال خون در آستانه این ماه به میزان 9 روز میانگین مصرف خون در كشور ذخیره دارد، اما فرآوردههایی مانند پلاكت را فقط سه روز میتواند نگهداری كند از این رو، باید در ماه رمضان مراجعه برای اهدای خون صورت گیرد تا این محصولات تولید و در اختیار مراكز مختلف قرار گیرد.
مقصودلو درباره حضور پزشكان مشاور در پایگاههای انتقال خون، گفت: پس از افطار تا نزدیكی سحر، پزشكان در همه پایگاههای انتقال خون حضور دارند كه داوطلبان را راهنمایی میكنند و اگر شخصی شرایط لازم را نداشته باشد اجازه خونگیری صادر نمیشود.
این مقام مسوول در سازمان انتقال خون، درباره رژیم غذایی روزهداران پس از اهدای خون گفت: مانند دیگر روزهای سال، در ماه رمضان هم رژیم غذایی ویژهای به داوطلبان پیشنهاد نمیكنیم، اما بهتر است این اشخاص از كارهای سنگین پرهیز كنند و هنگام سحر مایعات حاوی املاح، مانند دوغ، بنوشند.
اجتمام **9022 ** 1569